torsdag 8. november 2012

Langhelg!!

Halaien!

Nå er det endelig langhelg!! Jeg er sååå lykkelig :D

Det er utrolig deilig med langhelg, selv om jeg må øve masse til prøvene/tentamene til neste uke. Faktisk så får jeg besøk av bestevennen min på lørdag, så jeg tror hun kan hjelpe meg litt med å pugge ;)

I morgen skal jeg passe lillebror fordi mamma og pappa er på jobb, så vi skal nok ha det gøy vi :) Det er iallefall bedre enn skolen!

Det kommer desverre ingen bilder fra konserten, fordi jeg har virkelig ikke peiling på hvor kameraledningen har blitt av! Finner den ikke noe sted...men jeg skal si ifra når jeg finner den igjen :)

Jeg var nettopp innom biblioteket, og lånte mange nye bøker! (selv om jeg allerede sitter på vent på fire bøker..) Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten bøker! Jeg tok noen bilder med webkameraet:


Jeg lånte først en bok som heter før jeg faller, og den handler om en jente som er kjempe populær og rik. Plutselig en dag på skolen dør kjæresten hennes, og hun blir lei seg osv... Det flotte er at hun får flere sjanser til å unngå at kjæresten dør! Så hun opplever samme dag i syv dager for å finne ut hvordan hun kan stoppe det som skjedde. 
Har ikke lest den enda, men synest den høres kjempe spennende ut!

(Tittel på boken: Før jeg faller)
Bok nr. 2 er en sann bok/politisk bok om livet til Nelson Mandels. Den er om hans kamp mot aparthied. Den er veldig tykk, så tror ikke jeg kommer til å lese hele, men jeg synest iallefall at det er utrolig innteresant, så skal lese det jeg får tid til!


(Bok tittel: Nelson Mandela, veien til frihet.)
Til slutt lånte jeg en liten bok/fakta/bilde bok om katter som bor inne - altså i hus. Her står det masse nyttige fakta og her er mange søte kattebilder. 

(Tittel: innekatter.)

Jeg ønsker alle som snart har helg, og alle som har helg: God helg/nesten helg <3

Vi blogges!4 kommentarer:

 1. Hei snuppa mi:)
  Så spennende bøker du har tenkt å lese. Har ikke lest noen av dem, så si ifra om de er superbra. Kos deg med langhelg og Imanuel-tid i morgen. Synd det ikke blir noen bilder på bloggen, men jeg kan jo se dem i jula...og det er jo ganske snart, egenlig :D
  Goooood helg, fineste Helene. Masse glad i deg!! Kjempeklem tante Siren

  SvarSlett
 2. Hei Helene :-)
  Lykke til med tentamen, barnevakt og vennebesøk!
  Fint at du leser så mye. Det vil du ha igjen for :-)
  Ønsker deg en god langhelg Helene! Klem//OnklP

  SvarSlett
 3. Tusen takk begge to :D gleder meg kjeeeeempe masse til jul!!!

  SvarSlett
 4. Ja, det gjør vi også! Og det vet jeg at farmor gjør, veldig!! Vi kommer til å få det så kos <3
  Glemte å si knekk føtter&tær på tentamen:) Det går nok mycke bra, smarte jenta mi.
  Storklem tante Smilen

  SvarSlett