onsdag 12. desember 2012

12.12.12

Hei!

Måtte bare si at i dag er det den 12.12.12. Noe som vi aldri mer kommer til å se igjen på over 100 år!!

Har dere gjort noe spennende på denne dagen? Jeg har iallefall ikke gjort noe spesielt. Har vært på skolen og hatt prøver, noe som faktisk gikk ganske bra :)

Nå skal jeg se på julekongen sammen med min vakre familie :) noen andre som ser på årets juleserie?  Den er faktisk veldig gøy! Haha XD

Vi blogges <3


2 kommentarer:

 1. Hei, skjønne prinsessa mi!! Altfor lenge siden jeg har vært her inne på bloggen din. Har savnet den veldig, så nå er jeg glad for at jeg har fått lest den igjen:)
  12.12.12 var jeg på jobb, husker jeg. Husker til og med at jeg satt i møte når kl. var 12:12. Synd at man ikke kunne fått fri på sånne dager, sånn at man får noen herlige minner knyttet til minneverdige dager. Men men, det går vel ikke an å få i både pose og sekk...
  Vi ser ikke på julekongen, men jeg har hørt at Imanuel elsker den. Vi får jo sett den sammen med dere siste to-tre episoder, så da kan dere jo bare sette oss inn i handlingen når vi kommer, så vet vi hva det handler om og kan følge med i innspurten.
  Gleder meg uansett masse til jul...nå er det bare dager igjen til vi er hos dere. Vi kommer sent på fredag. Må jobbe først... Ojojoj, det blir herlig å feire jul med dere igjen:)
  OnklP vinker med begge hendene;)
  Smaskesuss fra tante Smilen :-*

  SvarSlett
 2. å tusen takk tante!!! Det blir en nydelig jul <3

  SvarSlett